Munchmallow
Tijesto:
6 jaja, 6 žlica šećera, 6 žlica brašna, 3 žlice kakaa, 1 prašak za pecivo, 1 dl vode, 10 dag šećera
Krema:
5 dl mljeka, 5 žlica pšenične krupice (griza), 1 puding od vanilije, 10 dag šećera, 15 dag margarina
Priprema tijesta:
Umutiti žumanjak sa šećerom i naizmjenice dodavati pomješano brašno kakao i prašak za pecivo sa snjegom od bjelanjaka.
Pečeni biskvit još vruć preliti prokuhanom vodom i šećerom.
Priprema kreme:
U mljeko ukuhati pšeničnu krupicu, puding i šećer. Kremu hladiti stalno mješajući da se ne stvore grudice. U ohlađeno dodati pjenasto izrađen margarin.
Postupak:
Pečeni i natopljeni biskvit ohladiti i premazati pripremljenom kremom te preliti čokoladnom glazurom.