Carska slastica

Carska slastica recepti za kolače torte slike
Smjesa:
6 bjelanaca, 12 žlica kristal šećera, 2 žličice limunova soka

Krema:
5 dl mlijeka, 2 pudinga od vanilije, 2 žlice oštrog brašna, 6 žumanaca, 10 dag čokolade, 25 dag margarina

Priprema:
Od bjelanaca, šećera i limunova soka istucite čvrsti snijeg. Na lim stavite papir za pečenje pa uz pomoć vrećice naštrcajte ružice. Pecite ih oko 40 minuta na 150*C da se isuše. U međuvremenu od navedenih sastojaka skuhajte kremu. U ohlađenu dodajte izrađeni margarin i sve dobro pjenasto umutite. U pola zgotovljene kreme dodajte otopljenu čokoladu.
Na pola ohlađenih beze ružica naštrcajte najprije bijelu, pa kremu boje kakao-a. Poklopite drugom ružicom i poslužite s umakom od malina.